This image for Image Layouts addon

Spaghetti avond geannuleerd

Tot onze grote spijt moeten wij u melden dat de spaghettiavond van Shangrila Home op 18 december geannuleerd  werd. De verantwoordelijke van het Drakenhof heeft ons op de hoogte gebracht dat de zaal omwille van de meest recente COVID-19 restricties niet voldoet aan de eisen die gesteld worden en het evenement hier dus niet kan doorgaan.

Zoals u weet, hebben we wederom een kans gemist om extra steun in te zamelen voor ons project in Nepal, en zouden we het uiteraard enorm appreciëren indien we uw reeds gestorte bijdragen als dusdanig zouden mogen gebruiken. Alle begrip echter indien dit niet het geval is, en als u ons per email laat weten dat u graag uw inschrijvingsgeld terugbetaald hebt (vzwshangrilahome@gmail.com), en dan doen wij zo snel mogelijk het nodige.

Onze Projecten

Het opvangtehuis Shangrila Home, het eerste project van Shangrila Home vzw, werd in 1995 opgericht door Inge Bracke en Paul Jacobs.  Het is gestart als een thuis voor 11 straatkinderen. 

Momenteel wonen meer dan 80 kinderen in het tehuis en werd er al enkele keren naar een groter gebouw verhuisd.

Klik hier voor meer info

YRP

Youth Rehabilitation Program

Het YRP (Youth Rehabilitation Program) is een doorgangshuis dat oudere straatkinderen een tweede kans biedt d.m.v tijdelijk onderdak, informele educatie, bezigheids-therapie, een opleiding en werkverschaffing.

In augustus 2004 is door Wim De Becker en Dinesh Bhandari het YRP huis opgericht. In dit huis wonen maximum 28 jongeren tussen de 15 en 20 jaar, onder begeleiding van 4 Nepalese sociaal werkers.


Klik hier voor meer info

Er zijn in Nepal enorm veel kansarme kinderen die wel een liefdevolle thuis hebben.

Zij hebben nog 1 of beide ouders en er wordt voor hen gezorgd. Zij zouden zonder problemen in die thuissituatie kunnen blijven als ze de kans zouden krijgen om naar school te gaan. Daarom zijn wij begonnen met het 'externe schoolsponsoring'-project.

Klik hier voor meer info

Wie is wie

De kinderen

De kinderen

Een overzicht van de kinderen die in Shangrila Home verblijven
Werkgroep in Belgie

Werkgroep in Belgie

Een overzicht van de mensen in de werkgroep die zich op vrijwillige basis inzetten voor Shangrila Home in Belgie
Medewerkers in Nepal

Medewerkers in Nepal

Een overzicht van het Nepalees personeel tewerkgesteld in de projecten van Shangrila Home vzw
Pagina bewerken
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok